Вітаємо переможців!

Одним з критеріїв оцінки діяльності навчального закладу є рівень роботи з обдарованими дітьми. Щорічно наша школа гідно представлена дітьми на різноманітних олімпіадах і конкурсах. Так, у поточному 2015-2016 навчальному році ми також домоглися високих результатів. У ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових предметів шкільна команда складалася з 30 осіб. Всі вони виступили гідно. Ми маємо 7 призерів. Особливо відзначилися діти, підготовлені вчителем історії Петросян І.Е., вчителем трудового навчання Об’єдковим В.Т. У ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії І місце посіла учениця 10 класу Попова Маргарита, а з трудового навчання – учень 9 класу Радченко Антон.

Також призерами ІІ етапу олімпіад з базових предметів стали учениця 10 класу Олійник Анастасія з української мови, учениця 10 класу Сотнікова Альберта з англійської мови, учениця 9 класу Боцун Софія та учениця 10 класу Рубан Євгенія з обслуговуючої праці, учениця 7 класу Рубан Тетяна з біології (виконувала завдання за 8 клас). Ці учениці посіли ІІІ місце. Підготували призерів учитель української мови і літератури Холодняк Л.В., учитель біології Єфімова В.Л., учитель англійської мови Герасименко М.Ю., учитель обслуговуючої праці Рябоконь С.Л.

Також в листопаді проходив ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, в якому брали участь діти з 3 по 11 клас. І тут ми відзначилися: маємо три призових місця. Готували дітей вчителі української мови та літератури. Вихованка Холодняк Любові Василівни учениця 10 класу Гаджиєва Маргарита посіла І місце, а учениця 5 класу Стецко Ксенія – ІІІ місце. Дев'ятикласниця Кригіна Юлія, учениця Мороз Наталії Іванівни, – ІІ місце. Гаджиєва Маргарита представляла місто Рубіжне на ІІІ обласному етапі, де посіла VI місце.

Стала доброю традицією участь дітей в Міжнародних конкурсах. У поточному навчальному році вже пройшли конкурси з англійської мови «Гринвіч» (52 учасників), з математики «Кенгуру» для 2-6 класів (75 учасників). З нетерпінням чекаємо результатів!

/Files/images/1novini_2015/20151221_131721.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.